Skip to main content

Bij Kantor Kantoor & Automatisering

Zakelijk

Microsoft 365

Microsoft 365 biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen voor bedrijven die productiviteit, samenwerking en veiligheid zoeken. Het biedt diverse tools die naadloos integreren en op elk apparaat toegankelijk zijn, zoals e-mail, agenda’s en documentopslag. Bovendien biedt Microsoft 365 uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder multifactor authenticatie, en worden alle gegevens opgeslagen in de cloud. Waardoor u bij u bestanden kan waar en wanneer u wilt.

VoIP bellen

Steeds meer ondernemers verkiezen internetbellen (oftewel VoIP - Voice over IP) boven telefoneren via analoge of ISDN-lijn. Niet zonder reden: de kwaliteit is uitstekend, bellen is niet meer locatie-afhankelijk, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de kosten zijn minimaal. Bovendien kunt u bij Kantor overstappen op internetbellen zonder uw huidige nummer(s) te veranderen.

Voordelen

  • Uitgebreide online telefooncentrale
  • De meeste moderne functionaliteiten
  • Geen investering in een telefooncentrale, onderhoud en updates
  • Gratis onderling bellen met al uw vestigingen
  • Onbeperkt aantal gelijktijdige gesprekken (geen lijnen nodig)
  • Onbeperkt aantal telefoonnummers per organisatie
  • Integratie met uw software mogelijk (bv Outlouk of CRM)
  • Lagere gesprekskosten
  • Integratie met mobiele telefonie mogelijk

Cloud backup

Bescherm uw bedrijfsgegevens met onze cloud-backupoplossingen! Onze dienst voor cloud-backup biedt u de zekerheid dat uw bedrijfsgegevens veilig en betrouwbaar zijn opgeslagen in de cloud. Met onze oplossingen voor cloud-backup kunt u vertrouwen op een snelle en eenvoudige manier om uw gegevens te herstellen in geval van een storing of cyberaanval.

Systeembeheer

Zorgeloos en efficiënt werken binnen uw bedrijf? Kies dan voor professioneel systeembeheer! Met onze systeembeheerdiensten zorgen wij ervoor dat uw IT-systemen altijd up-to-date, veilig en betrouwbaar zijn. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten, terwijl wij uw IT-infrastructuur beheren en onderhouden.

Kantor bied een breed scala aan diensten, waaronder serverbeheer, netwerkbeheer, back-up- en hersteloplossingen en cyberbeveiliging. We bieden proactief onderhoud en continued monitoring, zodat we problemen snel kunnen oplossen en downtime kunnen minimaliseren.