Skip to main content

Printers

Printers

Printers zijn een essentieel onderdeel van elke kantoor- of thuisopstelling. Ze stellen ons in staat om papieren documenten te produceren, af te drukken en te delen met anderen. Er zijn verschillende soorten printers op de markt, waaronder inkjet, laser en multifunctionele printers. Het kiezen van de juiste printer hangt af van je behoeften en budget, waarbij factoren zoals afdrukkwaliteit, afdrukvolume, snelheid en kosten van cartridges of toner in overweging moeten worden genomen.

Kom ook langs in de winkel voor onze Labelprinters.

Particulier

All-in-one

TS3350

-Gemakkelijk te vervangen cartridges
-Draadloos
-Ook printer vanaf telefoon en tablet
-Snel

€79,-

All-in-one

MFC-J1010DW

-Eenvoudig te vervangen cartridges
-Draadloos
-Ook printen vanaf telefoon en tablet
-Snel
-Fax
-Multicolour cartridges voor betere foto's

€159,-

Zakelijk

Maxify MB2755

De Canon MAXIFY MB2755 is de ideale alleskunner voor diegene die vanuit huis werkt. Deze printer is volledig uitgerust en ontworpen voor het kantoor aan huis: printer, scanner, kopieerapparaat en fax. Deze all-in-one inktjetprinter biedt ondersteuning voor mobiel printen en printen vanuit de cloud. Met een papiercapaciteit van 500 vellen en printsnelheid van 24 A4-tjes per minuut in zwart/wit.

€199,-

MFC-J5740DW

De Brother MFC-J5740DW is een alles-in-één kleurenprinter die zeer geschikt is voor kleine kantoren. Hij kan printen tot A3-formaat, kopiëren, scannen en faxen. Deze inkjetprinter heeft een aantal handige opties zoals dubbelzijdig printen, een LCD-kleurentouchscreen en een automatische documentinvoer. Dit maakt de printer zeer flexibel en gebruiksvriendelijk. De MFC-J5740DW heeft een afdruksnelheid van 28 pagina’s per minuut en een afdrukresolutie van 1200 x 4800 dpi. Maak snel verbinding met de printer via wifi, Ethernet of USB.  Dit model heeft twee papierladen die elk ruimte hebben voor 250 vel.

€369,-

MFC-J5340DW

Flexibel en betrouwbaar. De Brother MFC-J5340DW professionele all-in-one kleureninkjetprinter met automatisch dubbelzijdig printen tot A4-formaat, enkelzijdig printen tot A3 en 6.8 cm kleurentouchscreen. Zeer complete printer ideaal voor gebruik binnen kleine, veeleisende bedrijven.

€259,-

L2530DW Laser

De Brother DCP-L2530DW compacte all-in-one zwart-witlaserprinter met dubbelzijdig printen en draadloze netwerkverbinding. Deze hoge snelheid printer kan op de kleinste toner al 1200 pagina's uitprinten voor toner aan vervanging toe is.

€189,-